Aan het woord "Binnen Flows zijn wij sterk in programmeren en geweldige producten maken. Door de samenwerking met Jelba hebben wij het merk en positionering kunnen bepalen en beschikken wij nu ook over een B2B omzet marketingafdeling die snapt hoe het werkt."
Gert Wijnalda Directeur

Technologie is overal en menig bedrijf gebruikt diverse software applicaties om zijn bedrijfsvoering juist te kunnen monitoren op elk gewenst moment. Het koppelen van deze systemen is van cruciaal belang. In de optiek van Flows begint het juist met systemen aan elkaar koppelen. Flows is een software integratie partij waarbij bedrijven nu eenvoudig en op een betaalbare wijze bronnen en systemen aan elkaar kunnen koppelen. It al starts with Flows. Bekijk hier het platform van Flows.


Stap 1: Digitale groeistrategie

Systeemintegratie van diverse software pakketten worden vaak onnodig ingewikkeld gemaakt. Met Flows hebben wij gekozen voor een krachtige positionering waarbij eenvoud en noodzaak de boventoon voert. In de uitrol van de digitale strategie richten wij ons niet alleen op de IT managers, maar ook zeker op de directeuren van MKB bedrijven. Via de website is het mogelijk om eenvoudig de juiste applicaties te koppelen en op deze manier een beeld te krijgen van de totale investering. Een grote plus in het hedendaagse IT landschap van software aanbieders. De online offerte tooling werkt zeer gebruiksvriendelijk.


Stap 2: Technologie

Bij de uitrol van de digitale strategie en het implementeren van de technologie is de focus vanaf dag 1 geweest op usercases per specifieke applicatie om vanuit hier gericht aanvragen te realiseren. In een zeer competitieve markt is organische vindbaarheid essentieel en ondersteunen wij dit met gerichte Adwords campagnes om de trechter te vullen. Daarnaast werken wij intensief met track en trace modellen om de waarde van een aanvraag te monitoren en hier gericht out of pocket budget tegenover te stellen. Insteek: elke euro in de campagne levert meer dan een euro op. De ultieme vorm van omzet marketing, digitale verkoop.


Stap 3: Uitvoering

Zoals bij al onze klanten rollen wij dagelijks acties uit te om meer aanvragen of transacties te realiseren. In een hoog competitieve markt moeten wij extreem kort op de bal spelen. Optimaliseren, e-mail campagnes, actieve inzet van social, tag management, content publiceren et cetera. Elke aanvraag die binnenkomt monitoren wij om te kijken hoe wij hier nog meer van kunnen realiseren. In de dagelijkse uitvoering runnen wij alle digitale kanalen om Flows tot een succes te maken.

Resultaten om trots op te zijn

Groei in aantal organische bezoekers via 100% SEO
Groei van conversie op landingspagina's
Relevante aanvragen van bedrijven
Ook interesse? Kom in contact