Aan het woord “Jelba is een digitaal expert in B2B en begrijpt de dynamiek tussen fabrikant en dealers in deze veranderende wereld.”
Ruud Kuijpers Directeur

Tricorp is marktleider in moderne werkkleding. De zelf ontwikkelde kleding voor dames en heren is robuust, fraai vormgegeven, veilig en comfortabel. De producten voldoen aan alle voorschriften en normen. Binnen Tricorp worden vijf kledinglijnen onderscheiden: Tricorp Casual, Tricorp Workwear, Tricorp Corporate, Tricorp Premium en Tricorp Specials. De gehele collectie is online te vinden en te koop bij een groot aantal geselecteerde dealers in Nederland, België en Duitsland.


Stap 1: Digitale groeistrategie

Kenmerkend voor de werkkleding van Tricorp is het brede assortiment en de wisseling van de collecties. De digitale groeistrategie heeft dan als basis een B2B e-commerce uitgangspunt. Waarbij de samenwerking met dealers voorop staat. De basis van de digitale positionering en strategie is er dan ook op gericht om aanvragen en transacties te creëren voor de dealers van Tricorp. Hierbij hanteren wij een content gedreven aanpak op de eindklant, de professional.


Stap 2: Technologie

De complexiteit van de technologie bij Tricorp is hoog. Zowel de koppeling vanuit de B2B shop richting een product information management (P.I.M.) en een geavanceerde dealer backend zijn 2 aspecten hiervan. Daarnaast ontsluiten wij direct aanvragen vanuit de voorkant van de webmodule richting dealers. Gezien de snelle opmars van B2B e-commerce werken wij met een breed scala aan software plug-ins om maximaal business te generen via diverse digitale kanalen.


Stap 3: Uitvoering

Dagelijks zijn wij actief bezig uit naam van Tricorp om alle digitale kanalen te maximaliseren van Tricorp en haar dealers. Het brede en diepe assortiment van werkkleding geeft ons ontzettend veel kansen om gericht en in samenwerking met partners aanvragen en transacties te realiseren. In de dagelijkse uitvoering runnen wij alle digitale kanalen om Tricorp tot een succes te maken.

Resultaten om trots op te zijn

25% groei in aantal bezoekers binnen 3 maanden door SEO en SEA
87% meer clicktrough rato
Meer dan 80 aanvragen voor dealers binnen 3 maanden
Ook interesse? Kom in contact