Missie en Ambitie

Ons pad is kraakhelder. Wij weten voor welke type business-to-business bedrijven wij de beste online resultaten halen. Onze aanpak is sinds onze oprichting in 2015 onveranderd duidelijk. Niet alleen voor ons, maar ook voor onze klanten. Wij hebben dan ook geen lang verhaal nodig om uit te leggen wat onze essentie is.

MISSIE

Wij bouwen B2B webshops, websites voor B2B bedrijven en maken deze succesvol met B2B Online Marketing. Instappen is tegen een laag risico. Wij zijn de online marketing collega’s van onze klanten. Een complete afdeling voor minder dan de prijs van één medewerker. Wij doen en durven ons mede af te laten rekenen op het resultaat.

AMBITIE

Onze klanten zijn onze ambassadeurs en wij zijn trots om hun collega’s te zijn. Wij kiezen voor elkaar en brengen elkaar commercieel succes. Dat maakt ons beiden gelukkig. Elk ambitieus B2B bedrijf kan met Jelba beschikken over dé B2B Online marketingafdeling om meer online verkopen of leads te genereren.

ONS DNA

Wij doen. Wij zijn rupsen en het zit in ons instinct om mee te veranderen. Digitaal verandert iedere markt en ieder verdienmodel. Wij lopen in de voorhoede en zijn gulzig naar meer online business voor onze klanten.

STRATEGIE

Neerzetten van zelfsturende digitale B2B topteams. De meest hoogwaardige B2B online kennis, technologie, inzichten en beschikbaar maken tegen een laag risico voor onze klanten. Met als doel, meer online business.

Waarom kiezen voor Jelba?

U weet dat er online kansen voor uw bedrijf zijn, u weet dat 98% van de professionele inkopers online zoekt. U wilt meer omzet uit nieuwe- en bestaande klanten door online acties. Alle B2B internet marketing experts bij Jelba fungeren als de online marketingafdeling voor de klant. Wij zijn uw collega’s. Zo acteren wij ook.

Als specialist in B2B leadgeneratie en B2B e-commerce binnen de agrarische sector, bouw, industrie, transport en logistiek weten wij als geen ander dat het opzetten en up-to-date houden van een B2B website of B2B webshop een enorme uitdaging is. Wij formuleren een digitale groeistrategie, bouwen de website en gaan het vervolgens runnen door effectieve B2B online marketing.

Wilt u maximaal profiteren van de digitale kansen in B2B en instappen tegen een laag risico? Neem eens contact op met de rupsen van Jelba.