Geen gezwets, maar een concrete aanpak! Een digitale strategie die werkt

Digitale groeistrategie

1

Persoonlijk gesprek, business is tenslotte ook gunnen.

Wij maken kennis met elkaar en willen graag meer weten over jullie producten, kopers en ambities.

2

Analyse van jullie (online) ambities.

Wij analyseren met geavanceerde software en gezond boerenverstand alle data vanuit o.a. eindgebruikers, re-sellers, concurrrenten en jullie eigen online positionering op dit moment.

3

Data omzetten in concrete plannen.

Als de ambities overeenkomen met de geanalyseerde data dan is er een match. Tijd voor een opzet van een digitale groeistrategie. Is er geen online potentie? Dan laten wij dit weten en stopt het hier. Wij gaan tenslotte voor resultaat! En een tevreden klant.

4

Presentatie online bevindingen.

Wij gaan elkaar opnieuw ontmoeten en presenteren onze bevindingen. Wij doen hierbij ook een eerste aanzet voor een gedegen digitale groeistrategie.

5

Gaat u ook voor het Jelba Effect?

U bent aan zet. Als u de online kansen wilt gaan omzetten naar klinkende euro’s, dan zijn wij graag uw partner. In een vervolgafspraak gaan wij dan concreet een voorstel voor u uitwerken. Waarbij u altijd weet; wij laten ons voor 90% afrekenen op het resultaat.

Het doel van een juiste digitale strategie is om meer omzet realiseren door de inzet van internet. Wij zorgen ervoor dat uw producten gekocht worden op het moment dat een potentiële klant hier behoefte aan heeft. Ongeacht of u als fabrikant via dealers verkoopt, of als importeur actief bent.

Niet op ad-hoc basis, maar dankzij een weloverwogen keuze die gebaseerd is op nu en op de toekomst. Dit doen wij door samen met u de juiste online positionering te formuleren in combinatie met een krachtige digitale groeistrategie. En vervolgens ook vooral; DOEN! Wij zorgen dat het gaat werken. Zo realiseren wij elke dag meer omzet via de digitale kanalen voor onze klanten.

Herkent u zich in het Jelba profiel dan komen wij graag met u in contact. Het uitwerken van de online positionering en de digitale groeistrategie maken wij voor onze eigen rekening en risico. Nieuwsgierig naar de digitale kansen voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op. Bekijk hier een selectie van onze klanten waar wij dagelijks succes realiseren. Ook op dit moment!