Aan het woord “In samenwerking met Online expert Jelba hebben wij een nieuw merk en verkoopkanaal gerealiseerd voor een specifiek productsegment binnen REW. Met hen hebben we versnelling en richting gegeven aan een lang gekoesterde wens”
Jeroen Arentsen Directeur

De beste slijp experts van Nederland vertrouwen al meer dan 30 jaar op SlijpExpert. Niet alleen omdat zij de beste schuur en slijpmiddelen tegen de beste prijs leveren. Maar ook omdat zij de juiste producten leveren om hun werk het beste werk te laten zijn. Als fanatieke voorvechter van slijptijdverkorting, slijpstofvermindering en slijpresultaat verbetering en de verhoging van het slijpplezier luistert SlijpExpert voortdurend naar haar gebruikers om deze doelen te bereiken. Met een breed assortiment van doorslijpschijven, afbraamschijven, fiberschijven, schuurbanden en lamellenschijven in combinatie met de machines voor al deze bewerkingen, is SlijpExpert een one-stop-shop geworden. Bekijk hier het platform SlijpExpert.nl.


Stap 1: Digitale groeistrategie

Uit het totale productportfolio van R.E.W. gereedschappen is een segment geselecteerd waarin intern extreem veel expertise en potentieel is. Door middel van strategische sessies is een nieuw merk geboren inclusief de vormgeving, de beste presentatie van de product-content vastgesteld en het Online B2B businessmodel uitgedacht qua pricing, up & cross-sell en snelle productselectie. Door middel van een SEO-strategie i.c.m. een actieve campagne met hoogwaardige inhoud creëren we een pull op eindgebruikers.


Stap 2: Technologie

Gezien de snelle opmars van B2B e-commerce werken wij met een breed scala aan software plug-ins om maximaal business te generen via diverse digitale kanalen. De connectie met een B2B PIM voor alle productdata maakt het mogelijk om snel stappen te maken in content-optimalisatie. Conversiepunten zoals chat en campagne matig bewerken van de markt middels Social en E-mail marketing zorgt voor een interactief model voor bestaande en nieuwe klanten.


Stap 3: Uitvoering

Door de uitvoering van gerichte campagnes algemeen en op doelgroep niveau creëren we dagelijks meer verkopen. Het creëren en toevoegen van content is een reguliere bezigheid waardoor we steeds beter gevonden worden door onze doelgroep. Video, beeld en tekst zijn de belangrijkste componenten. Door het continu analyseren van het gedrag van de websitebezoeker en optimaliseren van de website, gaan kopers steeds sneller door de funnel.

Resultaten om trots op te zijn

100% groei in aantal organische bezoekers
Sterk renderende SEA campagne
Dagelijks toenemend aantal bestellingen via de shop
Ook interesse? Kom in contact