Afrekenen op resultaat

Geen uurtje-factuurtje

Wij geloven in onze aanpak. U ontvangt van ons geen “uurtje-factuurtje”. Voor Jelba is het resultaat het enige dat telt. Wij laten ons dan ook mede-afrekenen op de omzet groei van onze klanten en niet op de inzet van onze uren. Wij maken zaken mooi, effectief en doen wat nodig is om online succesvol te worden. Meer aanvragen en meer transacties voor onze klanten is het doel.

Afrekenen op resultaat

Als wij gaan samenwerken met u, hebben wij er vertrouwen in. Uw succes is ons succes en uw extra omzet is onze extra omzet.
Voor de inzet van uw eigen online marketingafdeling, ontvangen wij een lage basisfee per maand. Uiteindelijk rekent u ons af op de meeromzet die ontstaat door onze samenwerking. Als je doet wat je zegt en levert wat je beloofd dan is afrekenen op resultaat een logisch gevolg.

Wij brengen leads

Bij kapitaalgoederen past B2B Leadgeneratie, voor professionele verbruiksgoederen zien wij dat directe verkoop in B2B E-commerce fantastische resultaten geeft. De combinatie van de twee passen wij soms ook toe. Omdat wij ons laten afrekenen op de omzet, zijn wij bij de opvolging van de leads afhankelijk van de collega’s bij onze klanten. In nauwe samenwerking met onze collega’s bij de klant zorgen wij dat de gegenereerde leads worden opgevolgd op de meest kwalitatieve en effectieve manier. Die samenwerking is leuk en brengt positieve veranderingen teweeg intern als in de resultaten.

Wij brengen transacties

Afhankelijk van de producten van onze klanten realiseren wij verkopen via B2B webshops, maar vaak ook leads. Voor professionele verbruiksgoederen zien wij dat directe verkoop door B2B E-commerce fantastische resultaten geeft. De combinatie van de twee vormen van commercie passen wij ook vaak toe. Omdat wij ons voor een groot gedeelte laten afrekenen op het resultaat, rusten wij niet voordat het maximale uit de webwinkel is gehaald op een dag. Wij proberen steeds op het juiste moment de producten van onze klanten in het vizier te krijgen van de potentiële kopers.