Online groeien in Nederland Meer online business uit de Nederlandse markt?

Meer online business uit de Nederlandse markt?

U wilt de Nederlandse markt veroveren met een Nederlandse B2B website of webshop? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Met een hoofdkantoor in Utrecht en een heel team aan Nederlandse online specialisten weten wij alles over succesvolle e-commerce bij onze noorderburen. Nederlanders zijn sneller geneigd bij een Nederlandse website te kopen, uw online aanpak dient dan ook hierop voorzien te zijn, nuanceverschillen maken hier echt het verschil. Het is een ander land en een andere aanpak om deze markt te veroveren. Het is meer dan alleen een .nl domein opzetten, constante monitoring en aanpassingen zijn absoluut een must. Wij maken uw Nederlandse online ambities waar!

Uw eigen Nederlandse B2B Online marketingafdeling

Werkt u met Jelba samen, dan heeft u een Nederlandse B2B online marketingafdeling. U heeft uw eigen Belgisch contactpersoon die een Nederlands team aan online marketeers, content editors, Front-End developers, SEO, SEA specialisten et cetera voor u aanstuurt om maximaal te profiteren van alle digitale kansen. Onze B2B internet experts weten wanneer ze uw product onder de aandacht moeten brengen bij uw potentiële B2B kopers in Nederland.

Online potentie in Nederland

Nederlandse e-commerce loopt voor op onze eigen Belgische markt. De groei blijft zich echter voorzetten: professionals gebruiken steeds meer het internet om zich te oriënteren bij de aanschaf van profesionele verbruiksgoederen of kapitaalgoederen. Wilt u weten of uw producten geschikt zijn voor de Nederlandse markt? Vraag vandaag nog een kennismaking aan. Wij gaan dan samen met u kijken of uw product ook online geschikt is om te verkopen in Nederland. Geheel vrijblijvend natuurlijk, wij willen het ook eerst graag weten!