Maakindustrie Onze aanpak binnen de maakindustrie

Maakindustrie

Fabrikanten die leveren aan de maakindustrie hebben te maken met extreme hoeveelheden technische specificaties waarop hun producten worden geselecteerd door de eindgebruiker. Het begrijpelijk en vindbaar maken van deze productkenmerken is de grootste uitdaging. Maar ook de technologische issues van de professionele gebruiker van deze producten is een belangrijke meerwaarde waar je als fabrikant op gevonden wilt worden. Op het issue, maar zeker ook op de oplossing die u biedt voor de uitdaging van de potentiële klant. Online biedt veel kansen voor de industrie, om gevonden te worden en daarna om product-selectie makkelijk te maken. Een andere grote kans is dat deze branche online vaak achterloopt. Uw concurrenten dus ook. Fabrikanten die nu positie weten te pakken online, zijn straks onverslaanbaar. Wij zijn onder andere actief in de metaalbewerkende industrie voor Dormer Pramet, SlijpExpert, Cellro of bijvoorbeeld LintzagenService.nl. Deze fabrikanten van hardmetalen boren, slijpschijven, robots en bandzagen voor de metaalbewerkende industrie zijn kenmerkend waarom onze online aanpak succesvol is in de industrie.

Online marketing in de maakindustrie

Bijna de helft van de industriële sector in Nederland verkoopt de producten niet via online kanalen. Slechts 36% van de industriële bedrijven in Nederland hebben een webwinkel. Dit terwijl het essentieel is om online aanwezig te zijn. Benieuwd hoe u online marketing in de industrie uitvoert?

Online marketing in andere B2B sectoren

Lees meer over de stand van zaken van online marketing in de logistiek en transport, vind interessante informatie over online marketing in de bouw en installatie of ontdek wat de kansen zijn qua online marketing in de agrotechniek.

Bent u actief binnen een andere sector en benieuwd wat online marketing voor u kan betekenen? Neem gerust contact op.