Online groeien in Duitsland Meer online business uit de Duitse markt?

Meer online business uit de Duitse markt?

Wilt u de Duitse markt gaan veroveren met uw B2B website of webshop. Dan bent u bij ons aan het goede adres. Met eigen Duitse specialisten maken wij het verschil. Duitser kopen namelijk het liefst bij Duitsers. Uw online aanpak dient dan ook niet Nederlands te zijn of voorzien van alleen een Duitse vertaling. Het is een ander land en een andere aanpak om deze markt te veroveren. Het is meer dan de .be website omzetten naar een .de website. Wij maken uw Duitse online ambities waar!

Uw eigen Duitse B2B Online marketingafdeling

Werkt u met Jelba samen, dan heeft u een Duitse B2B online marketingafdeling. U heeft elke week en elke maand uw eigen online marketeers, content editors, Front-End developers, SEO, SEA specialisten et cetera voor u aan het werk om maximaal te profiteren van de digitale kansen in Duitsland. Onze B2B internet experts weten wanneer ze uw product onder de aandacht moeten brengen bij uw potentiële B2B kopers in Duitsland.

Online potentie in Duitsland

Jaar op jaar stijgen de online verkopen in Duitsland. Professionals gebruiken steeds meer het internet om zich te oriënteren bij de aanschaf van profesionele verbruiksgoederen of kapitaalgoederen. Wilt u weten of uw producten geschikt zijn voor de Duitse markt? Vraag vandaag nog een kennismaking aan. Wij gaan dan samen met u kijken of uw product ook online geschikt is om te verkopen in Duitsland.