Development

Development

Bouwen. Het is een vak apart. Zeker omdat er een groot verschil zit tussen een digitale brochure en een business website. Wij ontwikkelen web-omgevingen om business te genereren. Als een website eenmaal live is blijft doorontwikkeling en bugfixing een belangrijke taak. Voortschrijdend inzicht door analyse van het gebruik van de shop en nieuwe wensen, security updates, technische issues, het maakt dat we dagelijks installaties verbeteren en ontstane Bugs fixen..

Wij zijn specialist in Open source systemen zoals Magento en WordPress Woocommerce waarin wij volop gebruik maken van de specifieke mogelijkheden voor B2B E-commerce en Leadgeneratie.

Onze B2B klanten willen uiteindelijk leads en transacties. Een krachtige website is een middel, maar ook noodzakelijk om dit doel te bereiken. Dus of u nu een nieuwe B2B website wilt voor leadgeneratie of een B2B webshop voor 20.000 hardmetalen boren. Wij bouwen het, integreren het met uw andere systemen en zorgen dat het werkt. Benieuwd naar een aantal praktijkvoorbeelden?

Neem anders eens contact op met één van onze experts voor meer informatie?

Deze dienst maakt onderdeel uit van uw B2B online marketingafdeling.