B2B Social Media

Sociale media is een essentieel onderdeel van B2B marketing. Het is veel meer dan een plek om met andere professionals te connecten. Het is ook dé plek om relevante informatie en enerverende content te vinden. Het is bovendien het ideale medium om als bedrijf de verbinding met de klant aan te gaan en maximaal bereik te creëren. Social is geen eenrichtingsverkeer van zenden en ontvangen: het draait om de interactie, connectie en binding met klanten.

Onze specialisten zijn experts in het creëren van de juiste content voor elke doelgroep. Vanuit een uitgekiende social media strategie wordt er structureel organische content geplaatst op specifieke platformen. Hierbij wordt rekening gehouden met onder andere branding, huisstijl, tone-of-voice en algoritmes.

De verschillende platformen waarin wij zijn gespecialiseerd:

Jelba gaat verder dan alleen organische posts op de tijdlijn. Wij maken optimaal gebruik van alle social features, zoals: feed posts, stories, shopping, hashtags, tags, community management en partnerships. Om het maximale uit social te halen, adviseren wij om organische posts aan te vullen met social media advertising en influencer marketing.

Deze dienst kan onderdeel uitmaken van uw volledige B2B Online Marketingafdeling voor minder dan de prijs van één medewerker!

Meer kennis over deze dienst