De beste digitale marketingbureaus van Nederland

Consultancy.nl geeft inzicht in de beste digitale marketingbureaus van Nederland.

In het huidige tijdperk van digitale disruptie en snel veranderende klantverwachtingen zoeken bestuurders en managers naarstig naar manieren om hun digitale marketing en e-commerce prestaties te verbeteren. Bedrijven die er niet in slagen mee te surfen op de digitale golf, dreigen te worden achtergelaten door hun meer innovatieve concurrenten. Externe bureaus spelen een grote rol in het ontwikkelen van digitale marketingcapaciteiten, waaronder het bouwen van apps en websites, het lanceren van campagnes en het verbeteren van de bedrijfsvoering.

Hoe maakt u de juiste keuze?

Nederland telt talloze digitale marketingbureaus. Via uiteenlopende diensten ondersteunen deze bureaus hun opdrachtgevers bij het realiseren van hun marketingdoelstellingen via online en interactieve mediakanalen en -concepten. Het vakgebied richt zich grotendeels op het verkrijgen en benutten van waardevolle klantdata en het opbouwen van een duurzame relatie met nieuwe en bestaande klanten. Het aanbod van dergelijke bureaus bevat uiteenlopende diensten op gebieden als search engine optimization (SEO), content marketing, influencer marketing, social media marketing en datagedreven marketing.

Beste digitale marketingbureaus

De vraag is: Welke externe partijen kunnen opdrachtgevers het beste inschakelen voor hun online marketing- en e-commercevraagstukken? Welke digitale marketingbureaus zijn het meest betrouwbaar en steken door de kwaliteit van hun dienstverlening boven het maaiveld uit? Uit onderzoek van marketing- en innovatieplatform Emerce onder bestuurders en managers werkzaam op het gebied van online marketing, ICT en e-business, blijkt dat het kaf zeker van het koren kan worden gescheiden. Terwijl sommige marketingbureaus worden geprezen om de hoge kwaliteit van hun service en aanbod, springen anderen er juist negatief uit door ondermaats te presteren of afspraken niet na te komen.

B2B Online Marketing

Jelba is één van die beste bureaus

Jelba is één van deze digitale marketingbureaus die volgens beslissers uitblinken in online marketing, e-commerce, concept realisatie, webdeveloment en digitalisering. Wilt u de volledige lijst zien, klik dan hier

Jelba is een full-service digital marketingbureau met een volledige focus op B2B bedrijven. Alle disciplines (online marketing & development) zijn in huis om B2B bedrijven te laten profiteren van de digitale groei-kansen. Afrekenen gaat voor een gedeelte op resultaat.
Opgericht: 2015. Gevestigd in Utrecht en Lummen (België). Aantal medewerkers in Nederland: 20. Aantal medewerkers in België: 4 (datum: 4 juni 2018)

Tot slot

Het doel van al onze klanten is om meer omzet te realiseren via het internet. Wij zorgen ervoor dat zij slagen in deze missie. Bent u een B2B bedrijf dan maken wij graag vrijblijvend uw online kansen inzichtelijk. En geven u een advies waar u nu staat ten opzichte van uw concurrenten. Klik hier om deze scan aan te vragen.

Heeft u aanvullingen of opmerkingen over deze update. Laat het ons weten en stuur een e-mail naar collega@jelba.be.  Alvast bedankt.

 Volg onze LinkedIn bedrijfspagina en ontvang de B2B updates direct in uw feed. 

Bart Strijker

Hallo, ik ben Bart,
Nieuwsgierig geworden naar onze aanpak? Ik vertel u graag meer!