Bart Strijker

Director | Founder

Soms is het nodig om afscheid te nemen van inzichten die in het verleden waardevol en betrouwbaar waren. Online veranderingen in de B2B gaan razendsnel. En we zijn pas net gestart. Het is de snelheid en impact van deze veranderingen, die mij intrigeert. En die ervoor zorgt dat ik met mijn kennis en enthousiasme van B2B online de digitale groeistrategie van bedrijven omzet in klinkende euro’s. Het online succes van morgen, begint vandaag.

030 - 227 14 23 bart@jelba.com

Jelba rups sinds de oprichting

Vader van Marten, Guus en Viggo

Kijkt op de foto graag opzij (blijkbaar:)

Woont in Utrecht

Certificaten & expertises

B2B Expert

Strategie

Online Positionering

Data Driven Marketing

Dealer Marketing maakt deel uit van uw B2B online marketingafdeling

Bij de uitvoer van het dealer marketingprogramma verzorgen wij een deel van de B2B online marketing van uw dealers om de afzet van uw producten via de dealer online te verhogen. Dit creëert een win-win situatie.

B2B Online Marketing maakt deel uit van uw B2B online marketingafdeling

B2B Online marketing kent vele aspecten van marketing. Alle diensten die wij doen binnen de B2B online marketingafdeling hebben hiermee te maken.

Digitale strategie maakt onderdeel uit van uw B2B online marketingafdeling

95-98% van de B2B inkopers oriënteert zich via internet. Dus moet u daar zichtbaar zijn. Wij formuleren samen met u een digitale strategie en online positionering, zodat uw producten opvallen en gekocht worden.