Rien Tholenaar

Senior Content Strateeg & Editor

“Eerst goed verdiepen, dan pas typen!”

Als ouwe rot in het vak spreek ik de taal van ondernemers en weet ik feilloos hun bedrijfsfilosofie, missie, visie, producten en diensten te vertalen naar de markt. Communiceren begint met luisteren en analyseren wat de concrete communicatiebehoeften en marketingdoelstellingen zijn. Vanuit een duidelijke strategie draag ik graag mijn steentje bij met het creëren van unieke, inhoudelijke en dus waardevolle online content voor onze opdrachtgevers.

030 - 227 14 23 rien@jelba.com

Jelba rups sinds januari 2021

B2B Content Marketing maakt onderdeel uit van uw B2B online marketingafdeling

Waarom is jullie product nu interessant voor potentiële kopers? B2B Content marketing speelt hierin een belangrijke rol. U kunt natuurlijk de brochure uitschrijven en dit in de website plaatsen. Alleen onze B2B content marketeers kiezen voor een andere aanpak.

SEO maakt onderdeel uit van uw B2B online marketingafdeling

SEO, een toverwoord. Er komt nogal wat expertise bij kijken om dit te realiseren. Als u dan deze waardevolle posities heeft dan is het van belang om aan de top te blijven. Wij zorgen dat dit werkt. Benieuwd naar een aantal praktijkvoorbeelden?

Digitale strategie maakt onderdeel uit van uw B2B online marketingafdeling

95-98% van de B2B inkopers oriënteert zich via internet. Dus moet u daar zichtbaar zijn. Wij formuleren samen met u een digitale strategie en online positionering, zodat uw producten opvallen en gekocht worden.