Lana Meyer

B2B Paid & Data Marketeer

Als Paid & Data rups bij Jelba creëer ik samen met mijn team ijzersterke campagnes en zorgen wij er samen voor dat uw bedrijf online meer succes behaalt. Ik hou van een uitdaging en stop niet met puzzelen totdat het gewilde resultaat bereikt is. Hierdoor daag ik mijzelf iedere dag opnieuw uit en blijf ik groeien. Bij Jelba heb ik een dynamische omgeving gevonden waar ik mijn perfectionisme en ambitie kan combineren met mijn creativiteit!

030 - 227 14 23 Lana@jelba.com

Is Duits van origine (aan de humor wordt momenteel gewerkt)

Heeft op een huskyfarm in Noorwegen gewerkt

Is gecertificeerde hondentrainer en heeft twee honden

Houdt van Italiaans eten

Certificaten & expertises

B2B expert

Google Ads Search

Google Ads Shopping

B2B Online Advertising

SEA maakt onderdeel uit van uw B2B online marketingafdeling

Het is een vak apart om Adwords (Google Ads)-campagnes met maximaal rendement te laten draaien. Onze B2B experts draaien non-stop aan de knoppen. Wij gaan niet voor het volume, maar voor het rendement.

Data Driven Marketing maakt onderdeel uit van uw B2B online marketingafdeling

Door het toenemende aantal applicaties en tools die informatie geven over gebruikersgedrag, zijn marketingactiviteiten beter te organiseren. Al deze verzamelde data vormt de basis voor uw nieuwe marketingacties.

Analyse maakt onderdeel uit van uw B2B online marketingafdeling

Elke dag krijgt u te maken met webverkeer. Waar komen ze vandaan? Waar klikken ze op? Uit welke campagne komen de bezoekers? Data analyse geeft u inzicht om dagelijks pagina’s beter te maken en de conversies te verhogen.