Aan het woord "Het is geweldig om een complete B2B marketingafdeling toe te kunnen voegen aan ons bedrijf, dit brengt snelheid, professionaliteit en een positieve interactie teweeg."
Camiel van Asch Directeur

Betrokken medewerkers zijn steeds belangrijker in professionele organisaties. Het tekort op de huidige arbeidsmarkt dwingt werkgevers meer waarde te hechten aan de bestaande groep medewerkers. Een vertrekkende of ontevreden medewerker is niet meer snel en eenvoudig te vervangen. MediaMyne speelt hierop in door klanten te helpen bij het verbeteren van de betrokkenheid bij hun medewerkers. Duidelijk en snel communiceren over de juiste KPI’s staat centraal middels schermen, apps en een geavanceerd CMS systeem ontwikkeld door MediaMyne. Hierdoor is het mogelijk om eenvoudig en gericht te communiceren met medewerkers. In markten als de industrie en logistieke sector is dit een groot voordeel. In een omgeving waar productie wordt gedraaid, is het lastig om doelgericht met medewerkers te communiceren. Dit wordt veroorzaakt doordat er vaak een gebrek is aan toegang tot digitale communicatiemiddelen, maar ook factoren als geluidsoverlast en de grote afstanden binnen een productieruimte spelen hierbij een rol. Productiemedewerkers hebben gebruikelijk geen directe toegang tot een mobiele telefoon of laptop binnen hun eigen werkomgeving. Dit heeft grote impact voor de mogelijkheden van effectieve communicatie richting deze groep medewerkers binnen het bedrijf. Hier zit de kracht van MediaMyne.


Stap 1: Digitale groeistrategie

MediaMyne kiest voor een digitale strategie waarbij content het uitgangspunt is. Inbound marketing is hier een belangrijk speerpunt. Wij streven ernaar om de juiste informatie op het juiste moment online te serveren. Met als doel dat zij zich kenbaar maken via een download of meer informatie buttons. Bij de uitrol van deze strategie hebben wij vanaf de eerste dag een dynamiek van DOEN. De data die wij dagelijks verzamelen over de doelgroep passen wij direct toe in de campagnes in het verlengde van onze digitale strategie. Resultaat: leads.


Stap 2: Technologie

De website MediaMyne is uitgerust met een heel pakket aan internet tooling. Denk hierbij aan track en trace modellen, marketing automation, concurrentie analyse software et cetera. Kortom: alles wat nodig is om op een slimme manier en gericht in het vizier te komen bij de potentiële klanten van MediaMyne. De markt waar MediaMyne zich in begeeft is zeer competitieve markt op organische vindbaarheid. De juiste zaken op het juiste moment doen is hierbij essentieel. Om de lead trechter nog meer te vullen ondersteunen wij dit onder andere met gerichte Adwords campagnes en specifieke doelgroep campagnes.


Stap 3: Uitvoering

Elke dag zijn de experts van de online marketingafdeling van MediaMyne bezig om alle digitale kanalen te maximaliseren met als doel meer leads. Wij doen het maximale in de uitvoering om gericht de doelgroep naar de website te brengen en te laten converteren. De samenwerking met onze MediaMyne Sales collega’s is een belangrijke sleutel tot succes. De snelheid van lead-opvolging, maar ook de vertaalslag van klantvragen in voor Google pakkende content die resulteert in meer aanvragen wordt bevorderd door dit samenspel tussen Sales en Online Marketing. In het overzicht hiernaast ziet u een opsomming van deze activiteiten. Wij gaan voor het resultaat en onze klant gelukkig ook. Wij doen.

Resultaten om trots op te zijn

Gerichte en gesegmenteerde B2B online marketing per doelgroep
Stijging van organische vindbaarheid
Meer downloads en leads
Dit wil ik ook. Kom in contact