Aan het woord "Jelba is volledig gericht op online en B2B. Zij snappen hoe deze wereld werkt en zij doen."
Joep Verhoeven Adjunct-directeur

LocisSpotter is de attenderingsservice voor vastgoedmanagers en eigenaren die op de hoogte willen zijn van de actuele ruimtelijke ontwikkelingen in de directe omgeving. Dagelijks doen er zich zaken voor die een effect hebben op de bedrijfsvoering of waarde van uw vastgoed. Het is een dagtaak om op de hoogte te blijven van deze ontwikkelingen. LocisSpotter is hierbij uw partner. De technologie van LocisSpotter houdt alle ontwikkelingen voor u in de gaten. Uw eigen adviseur, spotter bekijkt of dit relevant is voor u. Altijd rekening houdend met het effect op uw vastgoed. Zij duiden alle informatie op maat. Groot voordeel? U bent nooit te laat om een bezwaar in te dienen.


Stap 1: Digitale groeistrategie

LocisSpotter gaat verder dan alle andere standaard ruimtelijke omgevingsscanners.
De combinatie van software en persoonlijke duiding van de vastgoed objecten is het onderscheidende karakter.
De basis van de digitale strategie en positionering is gericht op vastgoed eigenaren en managers, zodat deze snel een indruk krijgen van de tool en een abonnement afnemen. Wij hanteren hierbij een content gedreven aanpak om in het vizier te komen bij eindgebruiker wanneer zij online op zoek gaan naar deze mogelijkheden.


Stap 2: Technologie

LocisSpotter.nl werkt met een notificatie tool die effectief alle data ophaalt uit de diverse databanken. Deze data wordt op locatie en klantnummer gekoppeld aan de backbone van LocisSpotter.nl. Vervolgens krijgen de adviseurs een melding om deze data te duiden voor de klant en attent te maken op deze mogelijke wijzigingen. Elke abonnee heeft een eigen omgeving om kan hier real-time de status en updates bekijken die van toepassing zijn voor de vastgoed objecten. Door de inzet van deze hoogwaardige B2B technologie maakt LocisSpotter.nl het verschil.


Stap 3: Uitvoering

Op dagelijkse basis zijn wij actief om alle digitale kanalen te maximaliseren voor LocisSpotter.nl en haar partners. Alle besluiten die spelen rondom ruimtelijke ontwikkelingen worden door de internet experts van Jelba uit naam van LocisSpotter.nl elke dag onder de aandacht gebracht van bestaande en potentiële klanten. Wij doen het maximale in de uitvoering om LocisSpotter.nl te laten profiteren van de digitale kansen.

Resultaten om trots op te zijn

35% groei in aantal organische bezoekers
45% click through rate
meer business
Ook interesse? Kom in contact
Open chat
U wilt meer B2B Online omzet?
Stuur een Appje en onze B2B Expert Bart neemt contact met u op. Zo makkelijk werkt het.