Aan het woord "De Online B2B Experts van Jelba hebben verstand van zaken, maar ook echte interesse in onze producten en markten. Met elkaar maken wij snelheid."
Rimmer Hylkema CEO, Founder

De iDuctor is dé ultieme tool voor precisieverhitting. Dit elektronische gereedschap verwarmt door middel van inductietechnologie en wordt gebruikt voor het losmaken van vastgeroeste, verlijmde of vastgevroren objecten van ijzerhoudend metaal. Kenmerkend voor inductieverhitting is dat hoofdzakelijk de buitenste constructiedelen worden verwarmd; dit in tegenstelling tot een gasbrander die alles tegelijk verhit. Door het verschil in temperatuur van de constructiedelen kunnen o.a. vastzittende moeren, bouten, fusees en lagers eenvoudig worden losgemaakt. Binnen tientallen seconden is het object dusdanig verhit dat demontage mogelijk is! Zoals centraal staat bij iDtools: “Heat it where you need it!” De iDuctor is veilig in gebruik, er komt geen open vuur aan te pas en is met slechts één hand te bedienen! Wij zijn dan ook trots om het 100% Nederlandse iDtools International online op de kaart te zetten. En ook online succesvol te mogen maken. In deze klantcase leest u meer over onze aanpak.


Stap 1: Digitale groeistrategie

In onze onafgebroken online zoektocht willen wij steeds op het juiste moment bij de juiste doelgroep de iDuctor onder de aandacht brengen. Met name de werking en de voordelen van het gereedschap staan centraal in alle online campagnes. In de B2B Online marketing strategie maken wij dan ook gebruik van de kracht van B2B Inlfuencers. In dit geval Fuzz Townshend van Car SOS op Discovery Channel. Hij is een echte ambassadeur van de iDuctor en laat ook met enige regelmaat in zijn goed bekeken video’s de voordelen zien. De combinatie content, video, campagnes en een goed product is de kracht van de juiste digitale groeistrategie.


Stap 2: Technologie

Een leadgeneratie en bestelplatform zoals iDtools.eu is gerealiseerd in WordPress met een WooCommerce applicatie. Deze Open Source software is goed te integreren, te verbeteren en uit te bouwen en kan voor een overzichtelijk aantal producten een goede basis bieden voor een gestructureerde productpresentatie en leadgeneratie van dit elektronische gereedschap. Dit platform in combinatie met de meest geavanceerde Marketing Automation en analyse software zorgt voor een toekomstbestendig technologisch platform.


Stap 3: Uitvoering

Op dagelijkse basis zijn wij actief bezig om alle digitale kanalen te maximaliseren van iDtools. Voor dealers wordt een specifieke campagne gevoerd als onderdeel van het dealer marketingprogramma, om hen zo veel mogelijk te ondersteunen bij hun sales en (online) marketing. Daarnaast zijn wij met de gehele B2B Online marketingafdeling van iDtools bezig om via E-mail marketing, Social, SEO en Google Ads, Content aanvragen (leads) te genereren uit de markt.

Resultaten om trots op te zijn

Meer internationale bekendheid
Gerichte online campagnes
Meer offerte aanvragen
Dit wil ik ook. Kom in Contact